Treklokker

Treklokker ble etablert i Oppegård Akershus høsten 2014. Evy Reimers Arnestad, eier og daglig leder, har alltid vært veldig interessert i alt som er 100% NATURLIG -enten du snakker om mat, tekstiler eller tilbehør. Ladet med inspirasjon fra et par år på Costa de la Luz i Spania var veien kort til å starte egen butikk med 100% NATURLIGE produkter. Tidligere har Evy drevet som en grossist for supermat og rawfood, og nå er det tid for TILBEHØRtre100% NATURLIG.

 Trendy artikler i 100% ekte tre! «Hos oss er tiden alltid 3»

Treklokker har fokus på unike, miljømessig og produkter laget med ekte kjærlighet. Som eneste aktør i det norske markedet, selger vi kun produkter som er laget av tre. Vi har en rekke  tre accessories til både ham og henne, surf ‘n’ turf  solbriller og flere andre tilbehør  som vil pimpe deg opp til fest eller hverdags. Vi er også opptatt av design med rene linjer som gjenspeiler seg i våre produkter. Alle våre produkter er håndlaget, varer kommer inn resirkulerte bokser, solbriller med polariserte glass, og  alt er laget av naturlige materialer, slik at de er svært Allergi-vennlig . Vi støtter familier uten mat i Spania ved å bidra 1 % av omsetningen til å kjøpe inn mat og levere i såkalte «foodbanks», og i Norge er vi på jakt etter en vernet bedrift hvor vi kan bidra til å skape arbeidskraft og sysselsetting med.

NYSKAPENDE

Det finnes i dag ingen andre aktører på markedet som kombinerer naturlige treprodukter, norsk design og autentisk historiefortelling. Innen armbåndsur er det en rekke konkurrenter, men få som har et sterkt fokus på tre og miljø.

Design og fremstillingsprosessen til Treklokker er en ny måte å bruke tre på til å forme produkter av naturlige råvarer. Ved å kjøpe en treklokke vil vi være med på å bygge den autentiske historien bak.

Titt innom vårt showroom!

Vi har et showroom på Kolbotn, 10 minutter utenfor Oslo. Kom og besøk oss i Kolbotnveien 7, 1410, Kolbotn og sjekk ut våre sider på Facebook , Twitter , Pinterest og Instagram .

De ulike tresortene …

Valnøtt (Brun):
Valnøtt bruker vi på klokkene, sløyfene våre og i mansjettknappene våre. Vi kjenner godt til treverket i norge

Lønn (Beige) :Lønne tre anses å være en av de mest verdifulle arter, og det er først og fremst brukes i møbelproduksjon. Produkter av lønn er ansett å være meget verdifullt og har høy motstandsdyktighet mot slitasje. Treet har alltid vært brukt til produksjon av streng og vind musikkinstrumenter, og det er ofte brukt på grunn av sin gode kvalitet. Vi bruker det i våre klokker

Bamboo (Bright) :Bambus brukes til kunst produkter. Bambus er fantastisk – det er en av de raskest voksende planter i verden. Etter at den er høstet, kan det vokse opp igjen i løpet av ett år, og noen arter vokser med så mye som 120 cm per dag!Bambus har den buede overflatespenning og med sterk bøyestivhet. Vi bruker den til solbriller og solbriller tilfeller.