Her kommer artikkelen. Håper det ser greit ut: 

For to år siden startet Evy Reimers Arnestad firmaet «Treklokker» i tillegg til at hun drev Costa Eiendom. Nå har hun også startet opp med å designe klær.

KOLBOTN: Evy Reimers Arnestad er opprinnelig førskolelærer, men da hun ble mor ville hun bruke mer tid på familien, og startet opp for seg selv. Nå står hun som eier av «Treklokker», «Costa Eiendom» og «Striper».

– Jeg startet opp «Treklokker» for to år siden. Det nye jeg har designet nå er bambustallerkener, mansjettknapper og ørepynt. Kombinasjonen stål og tre er fascinerende, forteller hun ivrig.

En ny klokke er også produsert. Den er i lønn og har lærreim. Og navnet er «Bergen». Årsaken er at den er vanntett, og da passer jo «Bergen», til denne forklarer hun med et smil.

Messe

Til uken skal hun til Norges Varemesse på Lillestrøm. Der skal hun vise frem produktene sine. Det nye i år er bambusklærne hun har designet. Hun er så glad i striper at hun valgte å bruke det som firmanavn.

– Det er andre gang jeg er på messe. Jeg ble veldig godt tatt imot sist gang, og det er på messene jeg møter nye forhandlere, for jeg reiser ikke land og strand rundt for å promotere varene mine, forklarer hun.

Alt fra klokker, ørepynt, mansjettknapper til klær, tegner hun selv.

– Jeg sender alt til produksjon i Asia. Klærne jeg har tegnet består av 75 prosent bambus og 25 prosent økologist bomull. Jeg liker å bruke rene produkter, og da er tre en del av det jeg bruker. Bambus er også miljøvennlig, da det vokser raskt, sier hun.

Eksklusivt

Hun liker å tenke at det hun designer er eksklusivt, uten at det skal koste «skjorta».

– Jeg har forhandlere i Ski og på Kolbotn. Men savner en på Vinterbro. Ellers er det noen som kommer til showrommet mitt og handler. Operahuset i Stavanger bestilte en del tresløyfer en gang, mens Statoil kjøpte 100 treklokker, forteller hun.

Siden oppstarten av «Treklokker» for to år siden, har forretningene gått bra.

– Jeg hadde en omsetning i fjor på 800.000 kroner, og fikk et overskudd på nesten 300.000. Det må jeg være fornøyd med. Men det viktigste er faktisk å se noen bruke produktene mine, sier hun.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bergen by TREklokker

 

Karin Hanstensen

Journalist

Mobil: 93461430

e-post: karin.hanstensen@oblad.no

Twitter: @karinhanstensen